Itidens kontor
Itidens kontor

Vi söker Teknisk Projektledare

Vi söker dig som jobbar eller har jobbat som utvecklare och känner att du skulle vilja styra din roll till mer projektledning (det finns goda möjligheter att få fortsätta koda till viss del) eller du som jobbar som projektledare och som jobbat i ett gäng webb- och/eller apputvecklingsprojekt och som gillar tekniskt problemlösande.

Du är organiserad och gillar både att träffa kund och att sätta dig internt i tekniska diskussioner med utvecklarna. Du är stresstålig. Eller inte. Det spelar inte så stor roll då vi håller "lagom många bollar i luften".

Vi är ett litet företag och du har goda möjligheter att styra din roll och du kommer ha mycket att säga till om hur vi driver våra projekt.

Arbetsuppgifter inkluderar (bland annat):

  • Träffa kund och diskutera projekt
  • Skriva estimat/offert och specifikationer på projekt
  • Utforska och diskutera tekniska lösningar
  • Produktionsleda projekt med våra utvecklare

Låter det intressant? Tveka inte att söka genom att skicka ett mail till:

jobb@itiden.se

!

För denna tjänsten krävs god kunskap i både svenska och engelska.
Ansökningstiden går ut 15:e november 2021.

Vilka är vi?

Itiden är en mindre digital byrå med en bred portfolio. Vi har alla våra expertiser men uppmuntrar till utforskande och ser gärna att man går utanför sitt område. Genom att medvetet inte växa oss för stora får alla medarbetare en mer betydande roll och bättre möjlighet att påverka sin och företagets framtid. För oss är det viktigt att vi alla trivs och att man får sin röst hörd. Vi tror aldrig man blir riktigt fullärd i det digitala landskapet och ser det som en självklarhet att man är intresserad av nya möjligheter och standarder. Tillsammans utvecklas vi och håller oss i framkant.

Vi jobbar med många olika kunder, vissa projekt sträcker sig över längre tid och vissa är kortare. Vi jobbar väldigt flexibelt och vid behov rör vi oss mellan projekt för att stötta varandra. Oavsett vad man jobbar med har man alltid någon att bolla med. Hittils har vi aldrig stött på något problem som vi gemensamt inte lyckats lösa.

Vi sitter centralt beläget vid Kungsportsplatsen i Göteborg. Vi gillar vårt kontor men jobbar där det passar bäst för dagen, på kontoret, hemma eller annanstans. Vid behov behöver dock anställda kunna ta sig till kontoret.

Itidens takterass

Lunch och kaffe på Göteborgs kanske skönaste takterass?

Itidens musikstudio

Vi öser gärna i vår härliga musikstudio.

Itidens kontor

Med hela laget i samma rum är det enkelt att bolla tankar mellan oss.