Med ett tydligt fokus på att göra skillnad i en snabbt förändrande bransch söker vi dig med hjärta, kunskap och intresse.

Kort om Itiden

Itiden är en mindre digital byrå med en bred portfolio. Vi har alla våra expertiser men uppmuntrar till utforskande och ser gärna att man går utanför sitt område. Genom att medvetet inte växa oss för stora får alla medarbetare en mer betydande roll och bättre möjlighet att påverka sin och företagets framtid. För oss är det viktigt att vi alla trivs och att man får sin röst hörd. Vi tror aldrig man blir riktigt fullärd i det digitala landskapet och ser det som en självklarhet att man är intresserad av nya möjligheter och standarder. Tillsammans utvecklas vi och håller oss i framkant.

Vi jobbar med många olika kunder, vissa projekt sträcker sig över längre tid och vissa är kortare. Vi jobbar väldigt flexibelt och vid behov rör vi oss mellan projekt för att stötta varandra. Oavsett vad man jobbar med har man alltid någon att bolla med. Hittils har vi aldrig stött på något problem som vi gemensamt inte lyckats lösa.

Vi sitter centralt beläget vid Kungsportsplatsen i Göteborg. Vi gillar vårt kontor men jobbar där det passar bäst för dagen, på kontoret, hemma eller annanstans. Vid behov behöver dock anställda kunna ta sig till kontoret.

Alla anställda får välja sin egen utrustning som man arbetar bäst med, det kan gälla dator, tangentbord och musmatta. Dessutom får man en valfri mobiltelefon och generöst friskvårdsbidrag.

Anställningsprocess

Efter en intressant ansökan träffas vi och diskuterar rollen och förväntningar, på så sätt kan båda parter få en bättre bild av varandra. För att på bästa vis få en uppfattning av din kunskapsnivå anpassar vi detta steg tillsammans med dig. Vi tycker det är viktigt att du som söker själv skall få vara med och bestämma hur du bäst visar upp dina kunskaper.

Aktuella tjänster

Vi är alltid intresserade av duktiga medarbetare men just nu letar vi extra efter följande roller:

Spontanansökan

Fortlöpande

Oavsett område är vi alltid intresserade av att knyta kontakter eller anställa guldkorn. Är du ett sådant så uppmanas du att höra av dig.

Du som är en eldsjäl och är övertygad om att just du kan bidra med ovärderlig kunskap är alltid välkommen att kontakta oss.

LIA

Intervjuer fortlöpande

Söker du en LIA-plats där du får erfarenhet av skarpa projekt, möjlighet att vara med och ta beslut, problemlösa och framför allt utvecklas?