Vi kan hjälpa er från grunden eller med specifika delar, nedan ser ni en överblick på våra olika områden.

Tjänster

Oavsett vilken tjänst du söker hjälp med, agerar Itiden som din långsiktiga tekniska partner och ser till att alltid hitta de bästa lösningarna för ditt företag.

Webbutveckling

Vi skapar skräddarsydda webblösningar som passar varje enskilt projekts behov. Har ni behov av att kontinuerligt lägga till eller ändra sidans innehåll så kanske en CMS-lösning med Statamic, ett molnbaserat headless CMS eller WordPress passar. Eller kanske en mer anpassad lösning byggt med .NET eller PHP/Laravel?

En modern, tillgänglig och användarvänlig frontend byggd i React? Har ni behov av säker inloggning, knyta betalsystem eller andra integrationer till er tjänst eller produkt? Med lång erfarenhet och kunskap i de flesta av dagens tekniker hjälper vi er med just det ni söker.

Ett bra CMS bör vara användarvänligt, kul att arbeta i, flexibelt och säkert.

Apputveckling

Är det en app som är rätt lösning för ert behov? Vi bygger appar för både iOS och Android med den funktionalitet som ni förväntar er. Efter att ha lanserat ett stort antal appar genom åren har vi bra insikt av vad som krävs för olika marknader och vad man behöver tänka på redan i ett tidigt skede.

Systemutveckling

Har ni behov av experthjälp i ett pågående projekt? Har ni planer på att förnya eller utveckla ert företag eller tjänster? Tack vare vår långa och breda erferenhet kan vi skräddarsy systemlösningar för specifika behov.

Med många och väldigt olika kunder och krav har vi god insikt i vad som är en bra väg framåt. Vi gör det enkelt för dig att driva de funktioner och tjänster som ni har behov av på ett smidigt, effektivt och mer insiktsfullt sätt.

Design och UX

Förutom att vara en teknisk partner kan vi även bistå med allt i från koncept, prototyper och rådgivning till helhetslösningar och designsystem. Vi erbjuder även vidareutveckling samt optimering av användarvänlighet för redan pågående projekt.