Med Itiden får ni en teknisk partner som bryr sig om era lösningar över tid, på riktigt.

Kunskap genom insikt och erfarenhet

För att ett projekt – vare sig det gäller för app, webb eller andra tekniska lösningar – skall bli så bra som möjligt krävs insikter. Därför tycker vi det är viktigt att vara med tidigt i processen, gärna redan vid idéstadiet. Genom insikt och förståelse för dina behov anpassar vi teknik och väg framåt. Vi utgår inte från mallar utan skräddarsyr varje ensklit projekt för att nå bästa möjliga resultat. Vi jobbar transparent och under projektets gång är du delaktig hela vägen i produktionen fram till färdig produkt. På detta vis kan vi ta snabba beslut om förutsättningar för projektet förändras och vi kan tillsammans nå önskat resultat.

Varför

Itiden startades för över 20 år sedan av nyfikna teknikentusiaster som brann för allt som har med webbutveckling och digitala tekniker att göra. Detta är än idag kärnan i vår verksamhet. Vi håller oss uppdaterade inom de senaste metoderna i en ständigt förändrande landskap och har som mål att alltid ligga i framkant samt ha god kännedom om rådande tekniska möjligheter.

Vi värdesätter personlig utveckling och förutom kundprojekt arbetar vi därför med en del egna experiment eller produkter, ibland som fortbildning och ibland bara för att det är kul. Vi har genom åren också märkt att en trivsam miljö ofta leder till bättre resultat varför vi även har en liten musikstudio med olika instrument, tillgång till pingisbord samt kör löpande miniturneringar i tv-spel.

Med hela laget i samma rum är det enkelt att bolla tankar.

Vi öser gärna i vår härliga musikstudio 🥁🎸.

Lunch och kaffe på Göteborgs kanske skönaste takterass?

Itiden i framtiden

Itiden är stolta över att vara med och forma framtiden för vår bransch. Med nästan tio års långt deltagande i ledningsgruppen för utbildningen Webbutvecklare på Yrgo och kurser inom React och React Native är vi med och stöttar och vägleder nya och erfarna utvecklare.

Vi tror på ett utbyte av kunskaper mellan seniora utvecklare och nya i branschen bidrar till utveckling för både parter, därför tycker vi att LIA-perioden är en viktig del i en utbildning som vi gärna är med i. Många av oss har börjat på Itiden med just en LIA.

Söker du en LIA-plats där du får erfarenhet av skarpa projekt, möjlighet att vara med och ta beslut, problemlösa och framför allt utvecklas? Skicka din ansökan till lia@itiden.se.

Kom och hälsa på oss

Vi sitter centralt beläget i Göteborg på Kungstorget 11–12. Du är varmt välkommen att komma in till oss på en kopp kaffe för att lära känna oss lite bättre. Det finns bra parkeringsmöjligheter precis utanför kontoret. Åker man med kollektivtrafiken går man av vid Kungsportsplatsen. Vi är alltid intresserade av samarbeten och bra folk så hör gärna av dig via telefon eller mail.