Case

Folkspel Skraplotter

www.bingolotto.se/onlinespel/skraplotter/
UX
Webb
React
TypeScript
Case | Folkspel Skraplotter

Vi på Itiden fick uppdraget att ihop med med Folkspel skapa en helt ny digital skraplottsupplevelse. Tillsammans designade och utvecklade vi skraplotter som skulle funka för alla folkspels olika lotter och teman. 

Folkspels intäkter går till att stödja svenskt föreningsliv, något som vi på Itiden tycker är otroligt viktigt. Under 2022 donerade Folkspel hela 320 miljoner kronor - bra jobbat!

Partners: Folkspel

Vad vi har gjort

Vi ville se till att användarna hade en smidig upplevelse när de skrapade sina lotter, så vi satte oss ner och gjorde en grundlig analys av hur användarna betedde sig och vad de ville ha.

Med den kunskapen i ryggen gick vi igång med att designa ett användargränssnitt som var både snyggt och lätt att använda. Vi ville göra det så enkelt som möjligt för användarna att skrapa sina lotter och navigera på sajten.

Klienten är utvecklad i React och är anpassad för att fungera fint både vid dator och telefon. Under hela projektet jobbade vi nära tillsammans med Folkspel för att se till att vi uppfyllde deras krav och förväntningar.

Tack vare det samarbetet kunde vi leverera en högkvalitativ digital skraplottsupplevelse som mötte användarnas behov och önskemål.

Fler case

Case | QuickTell

QuickTell

App
Android
iOS
React Native
Flerspråkig
Case | Tillse

Tillse

App
Webbapplikation
React Native
Laravel
Case | MyPFF

MyPFF

App
Android
iOS
React Native
Case | Home Log

Home Log

App
Android
iOS
React Native
Laravel