Case

I Know Football

iknowfootball.com
UX
React
React Native
Android
iOS
Mobilapp
Case | I Know Football

I Know Football är en fotbollsquiz-app för Android och iPhone för den som törstar efter fotbollskunskap. Med flera olika spelformer som en uppkopplad strid ström av frågor där du samlar troféer, eller möjligheten att välja vissa typer av frågor och tävla mot andra eller dig själv om topplisteplaceringar. Du kan även köra något av våra tidsbaserade events där du tävlar om placeringar i topplistan.

Den tekniska plattformen består av en backend som genererat hundratusentals fotbollsfrågor, och en server som appen kopplar upp sig mot och tar emot frågor och hanterar flerspelarläge. Appen är byggd i React Native för både Android och iOS och backend i Node.js med TypeScript.

När vi på Itiden känner oss kreativa, får lite tid över eller vill testa på ny spännande teknik, startar vi gärna igång egna projekt. Ibland leder det "bara" till att vi lär oss något nytt eller har kul, men att projektet aldrig blir klart. Men i detta fallet har det lett till en produkt som vi släpper på riktigt.

Vid lansering hoppas vi att vi bara sett början med vart denna plattform kan nå. Både vad gäller I Know Footballappen och vad gäller själva frågeplattformen.

Hör gärna av er om ni är nyfikna på lösningen!

Fler case

Case | QuickTell

QuickTell

App
Android
iOS
React Native
Flerspråkig
Case | Tillse

Tillse

App
Webbapplikation
React Native
Laravel
Case | MyPFF

MyPFF

App
Android
iOS
React Native
Case | Home Log

Home Log

App
Android
iOS
React Native
Laravel