Case

JOYNA

www.folkspel.se/joyna
React
Webb
Case | JOYNA

Tillsammans med Folkspel och BBDO Nordics har vi utvecklat Folkspels nästa stora lotteri för föreningslivet, JOYNA. Det är ett helt digitalt lotteri som säljs via föreningar och på folkspel.se. Itiden var tidigt inblandade och utvecklade en prototyp för att komma fram till bästa lösning.

Vad vi gjort

Spelet

För att få en så bra känsla i spelet la vi ner omtanke på att få fysiken i dom studsande bollarna att kännas så bra som möjligt.

Integrerat

Spelet är integrerat i nya folkspel.se som en del av satsningen att föreningar säljer lotter via egna föreningsbutiker.

Föreningslivet

Det har alltid varit viktigt för folkspel att stötta svenskt föreningsliv. Vi har sett till så att spelaren får se vilken förening som deras lott går till för att lyfta detta lite extra.

Utveckling

Utvecklingen av spelet JOYNA för Folkspel har varit en spännande process som sträckte sig från tidig prototyp till färdig produkt.

Initialt skapades en prototyp för att snabbt kunna testa och iterera olika idéer. Användartester genomfördes regelbundet för att samla feedback och förbättra spelet.

Slutresultatet, utvecklat i React, erbjuder en användarvänlig och engagerande spelupplevelse på alla enheter och plattformar. JOYNA kombinerar underhållning med samhällsnytta och skapar en vinnande rörelse där alla deltar och vinner tillsammans.

Föreningslivet och JOYNA

JOYNA är mer än ett digitalt lotteri – det är en plattform som stödjer föreningslivet i Sverige. All vinst från spelet går direkt till föreningarna, vilket gör varje spelomgång till ett bidrag för samhället.

Varje förening kan skapa sin egen butik på folkspel.se. Genom Folkspels säljverktyg kan föreningar enkelt hantera sin försäljning och dela butiken med medlemmar och supportrar. Vinsten från försäljningen går direkt till föreningens verksamhet.

Fler case

Case | QuickTell

QuickTell

App
Android
iOS
React Native
Flerspråkig
Case | Tillse

Tillse

App
Webbapplikation
React Native
Laravel
Case | MyPFF

MyPFF

App
Android
iOS
React Native
Case | Home Log

Home Log

App
Android
iOS
React Native
Laravel