Case

Mediel

mediel.se
UX
CMS
Webb
WordPress
Case | Mediel

Mediel har ett av marknadens bredaste utbud inom bilddiagnostik för sjukhus, där målet är att underlätta svensk sjukvård och vidareutveckla människors allmänna kompetens kring utrustningen.

När Mediel tog kontakt med oss blev det tydligt att man hade behov som inte kunde uppfyllas med nuvarande webbsida och CMS.

För att starta upp arbetet tog vi fram en design, där varje funktion specificerades för att få till ett effektivt arbetsflöde när utvecklingen påbörjades, och för att förväntningarna på funktionerna skulle bli tydliga. Detta resulterade i en ren och modern design, med hög tillgänglighet som ett av våra delmål.

Resultatet av utvecklingen blev en sajt med ett flertal nya funktioner, så som en funktion för offertförfrågan, en PDF-bläddrare för deras kundtidning samt att Mediels besökare nu kan anmäla sig till kurser direkt på sajten. Med hjälp av deras CMS kan man enkelt själva administrera sidan och lägga upp nytt innehåll.

Allt förpackat i en design anpassad för Mediels bransch och målgrupp, med höga poäng gällande tillgänglighet, och med riktigt bra prestanda.

Fler case

Case | QuickTell

QuickTell

App
Android
iOS
React Native
Flerspråkig
Case | Tillse

Tillse

App
Webbapplikation
React Native
Laravel
Case | MyPFF

MyPFF

App
Android
iOS
React Native
Case | Home Log

Home Log

App
Android
iOS
React Native
Laravel